I dag er det lørdag og det betyr helg!!

De siste dagene har gått til observasjon, retting og skriving av oppgaver til barna. Her blir alt skrevet for hånd! Barna her er så utrolig flinke, de skriver bokstaver allerede fra 2 års alderen, noe som er helt fjernt for oss. Vi har opplevd store forskjeller fra den norske barnehagen og den afrikanske. Både på godt og vondt.

I går fikk vi også vist litt hva vi gjør i Norge! Vi sang buggie buggie, bjørnen sover og en sang på swahili som Sebastian dro i gang! Det var veldig gøy, både barna og lærene likte det godt.Musikksamling med alle trinnene i barnehagen!Dagene etter skolen har gått til å slappe av inne. I og med at flere av oss fortsatt er solbrente... Skal aldri ligge og duppe så lenge i vannkanten EVER! Lærte det virkelig på den harde måten. Vannet gikk i går, da ble det en gjeng med stressa mennesker, haha. Heldigvis kom det tilbake veldig fort. Daniel sto i dusjen da vannet gikk, det var ikke så populært!

Det går mye i kortspill og andre leker, vi har også kost oss med film på kveldene! Moana og Jungelboken❤️


Gjengen koser seg på verandaen!I dag hadde hele skolen samling. Det vil si at alle klassene samlet seg og sang. Da vi ankom samlingen, og fikk foran hele skolen på ca. 300 barn, presterte Elisabeth å falle 😂 men det var ikke Elisabeth sin feil sier hun, det var kjolen... Det var hvertfall veldig moro og veldig flaut😂

I helgen er planen å slappe av og sove leeenge! Vi er oppe klokken 7 hver dag så det er etterlengtet nå. Vi er bedt i bryllup, så blir en tur dit! Sebastian var en tur på feiringen i går. Bryllupsfeiringen her nede går nemlig over flere dager.

Planen fremover nå er barnehage til uka, og snorkling i Diani til helgen! Det blir kult 😍 Vi har også planer om å bestille oss safaritur, noe vi ser skikkelig frem til! Det blir også over en helg!

 


En av de bedre middagene! Utrolig nok, heheh..


 


Lokal fotballkamp i området!


 

Kjøkkenet vårt! Veldig ålreit:)
Elisabeth og noen av de søte barna her i barnehagen! De elsker å bli tatt bilder av!Daniel (og Celina) står og ser på jentene vaske klær.........Rashidi (en som bor her i huset med oss og lager mat til oss) klatret opp i treet for å hente mango:O gærn!!


 

Tjooobing! 
Jambo!


Vi er på plass i Msambweni! Endelig! Det er så godt å ha kommet frem!Fine stranda som ligger 10 minutter fra der vi bor!
Første dagen hadde vi fri fra barnehagen. Vi tilbrakte dagen på stranda, og der ble nesten hele gjengen solbrent. Vi har lært at det ikke er lurt å ligge og duppe i vannkanten i flere timer, ja😄 Men det er utrolig deilig å ha stranda 10 minutter unna! Her kommer vi til å bruke mye tid etter vi har vært i barnehagen.

I dag har vi hatt første dag i barnehagen. Her ble vi delt opp i 3 grupper og fordelt på de forskjellige trinnene. Barna er fra 2-6 år. Første uken går til observasjon. Med observasjon her innbærer det også å rette prøver, skrive lekser for barna osv. Litt annerledes enn i Norge kan man si!

Vi har hushjelp som lager mat til oss, vi har valgt lunsj og middag, frokost kan man også få, men det har vi med oss! De fleste av oss har med knekkebrød og pålegg fra Norge, da vi ble anbefalt dette fra tidligere studenter. Det er veldig deilig! Lunsjen og middagene har vært veldig bra hittil, og i dag fikk vi servert en hel fisk hver😁det var overraskende godt og det beste måltidet hittil!!


I går dro vi til Diani (storbyen her nede), for å kjøpe mer mat/drikke og fikse SIM-kort!! Vært et døgn uten noen sosiale medier, det taklet vi dårlig. Så det var VELDIG deilig å være på nett igjen!

Vi har også vasket klær for første gang, det gikk veldig fint! Fram med balja og brette opp arma. 


Ellers har vi slappet av og blitt kjent med området! Utrolig fint, med hyggelige folk. Tror ukene fremover blir lærerike og veldig forskjellige fra vår hverdag hjemme i Norge! Vi gleder oss til å lære mer om hvordan det fungerer i barnehagen her i Afrika!😊Tjooobiiing!👋🏼

Jeg er en jente på 17 år, som tar et år i USA året 2011/2012. Jeg reiser med organisasjonen Explorius. Lurer du på noe? Legg igjen en kommentar, eller send en mail til Lenehsusa@hotmail.com

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2017
Februar 2017


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits