Jambo!


Vi er på plass i Msambweni! Endelig! Det er så godt å ha kommet frem!Fine stranda som ligger 10 minutter fra der vi bor!
Første dagen hadde vi fri fra barnehagen. Vi tilbrakte dagen på stranda, og der ble nesten hele gjengen solbrent. Vi har lært at det ikke er lurt å ligge og duppe i vannkanten i flere timer, ja😄 Men det er utrolig deilig å ha stranda 10 minutter unna! Her kommer vi til å bruke mye tid etter vi har vært i barnehagen.

I dag har vi hatt første dag i barnehagen. Her ble vi delt opp i 3 grupper og fordelt på de forskjellige trinnene. Barna er fra 2-6 år. Første uken går til observasjon. Med observasjon her innbærer det også å rette prøver, skrive lekser for barna osv. Litt annerledes enn i Norge kan man si!

Vi har hushjelp som lager mat til oss, vi har valgt lunsj og middag, frokost kan man også få, men det har vi med oss! De fleste av oss har med knekkebrød og pålegg fra Norge, da vi ble anbefalt dette fra tidligere studenter. Det er veldig deilig! Lunsjen og middagene har vært veldig bra hittil, og i dag fikk vi servert en hel fisk hver😁det var overraskende godt og det beste måltidet hittil!!


I går dro vi til Diani (storbyen her nede), for å kjøpe mer mat/drikke og fikse SIM-kort!! Vært et døgn uten noen sosiale medier, det taklet vi dårlig. Så det var VELDIG deilig å være på nett igjen!

Vi har også vasket klær for første gang, det gikk veldig fint! Fram med balja og brette opp arma. 


Ellers har vi slappet av og blitt kjent med området! Utrolig fint, med hyggelige folk. Tror ukene fremover blir lærerike og veldig forskjellige fra vår hverdag hjemme i Norge! Vi gleder oss til å lære mer om hvordan det fungerer i barnehagen her i Afrika!😊Tjooobiiing!👋🏼


  1 kommentarer på "Fremme!"

Iselin Renée
Kos deg :)
08.03.2017, 11:41 URL: http://www.iselinrenee.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noArkiv


Mars 2017
Februar 2017


Kategorier


Blogg

Linker


blogg.no
Få din egen blogg!

Design
hits